Sahaustyöt Etelä-Suomen alueella

Sahaustyöt uusimaa

Sahaustyöt

Kiskosaha
Kiskosahalla pystytään tarkkoihin leikkauksiin sekä hienoon lopputulokseen. Kiskosahalla voimme leikata metalleja, teräsbetonia sekä kiveä ja kalliota. Kiskosahamme suurimman kiekon halkaisija on 1600mm sillä pystymme sahaamaan 0-pintaan.

Menetelmänä kiskosahaus on yleistynyt, ja sitä voidaan käyttää lukuisissa töissä, mm. saneerauskohteissa rakennusten sisätiloissa. Kiskosahaus on parhaimmillaan kun pitää päästä leikkaamaan läheltä toista rakennetta esimerkiksi hissikuilujen syvennyksissä ja paikoissa joissa halutaan siistiä jälkeä.

Vaijerisahaus
Vaijerisaha on ratkaisu monenlaisiin leikkaus- ja sahaustarpeisiin haasteellisissakin olosuhteissa. Vaijerilla voidaan leikata niin, metallia, betonia kun kiveä sekä kalliota. Vaijerisahaus saattaa olla ratkaisu mahdottomalta tuntuviin hommiin. Monissa tilanteissa vaijerisahaus saattaa olla nopeampi tapa kuin se vanha tuttu menetelmä.
Irtiporaus
Irtiporauksia tehdään useaan tarkoitukseen. Esimerkiksi tarkkuuslouhinnassa tai räjäytystyölle tärinäalttiissa paikassa, irtiporauksella irroitetaan räjäytettävä kallio sen ympäristöstä.
Timanttisahaukset
Timanttisahauksia on monenlaisia. Yrityksestämme löytyy monipuolinen kalusto timanttisahaukseen sekä ammattisahuri.

Ota yhteyttä