Salaojitukset Etelä-Suomen alueella

Salaojitus uusimaa

Salaojitus

Salaojituksella pidetään kiinteistön perustukset kuivana
Salaojituksella johdetaan rakennuksen lähellä liikkuva vesi hallitusti pois, estämällä kosteuden haitallinen pääsy rakenteisiin ja tiloihin. Sen avulla pidetään perustukset kuivina ja estetään joissakin tapauksissa myös pohjaveden nousu perustustasolle.
Kunnollisella salaojittamisella vesi ja kosteus eivät jää lillumaan rakennuksen perustuksiin, jotka voivat johtaa kosteusongelmien syntyyn.

Ota yhteyttä

Kapilaarien ja perustusten kuivana pitäminen

Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty
Jotta laadukkaasti tehty pohjatyö pidetään kunnossa, on erityisen tärkeää että salaojitus on suunniteltu sekä toteutettu oikein. Teemme paljon saneerauskohteita jossa useasti törmäämme haasteellisiin olosuhteisiin, jossa luovuutemme sekä erikoiskalustomme lasketaan eduksi.
Laadimme salaojasuunnitelmat jokaiseen kohteeseen erikseen, olipa kyseessä salaojitus piha-alueelle tai pellolle, sillä hyvin suunniteltu on jo puoliiksi tehty.
Salaojasuunnitelmissa otamme huomioon kaikki mahdolliset vaikuttavat tekijät, parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Meiltä saat kattavaa asiantuntijuutta ja näkemystä useiden projektien ja vuosien varrelta siihen, miten toimiva salaojitus tulee laatia ja toteuttaa.

Pyydä tarjous

perustusten kuivana pitäminen